SOCIETAT
Societat 17/09/2012

Ryanair es disculpa per l'incident de l'últim vol a Tenerife

La companyia irlandesa argumenta que l'aterratge d'emergència a Barajas es va produir per "un petit problema tècnic"

Efe
1 min
RESERVA DE COMBUSTIBLE Els tres avions de l'aerolínia low cost van haver de demanar prioritat per aterrar perquè no portaven prou combustible. La companyia assegura que ja havien assolit el nivell mínim de reserva de combustible, que permet que un avió voli durant 30 minuts addicionals, uns 480 quilòmetres.

BarcelonaRyanair s'ha disculpat amb els passatgers del vol amb destinació a Tenerife que aquest diumenge va haver d'aterrar a l'aeroport de Barajas (Madrid) per "un petit problema tècnic", tal com ha apuntat la companyia. En un comunicat, Ryanair ha precisat que el desviament a Madrid es va fer "com una mesura de precaució", sense aclarir de quin problema tècnic es tractava. La companyia irlandesa ha demanat disculpes als 159 passatgers "pel retard i les molèsties ocasionades", ja que el vol va arribar a l'aeroport de Tenerife Sud, procedent de París Beauvais, amb aproximadament dues hores de retard.

Els incidents registrats en les últimes setmanes han conduït el ministeri de Foment a enviar cartes al comissiari europeu de Transports, Siim Kallas, i als responsables de la direcció general d'Aviació Civil irlandesa per instar-los a treballar en el reforç de la seguretat aèria.

stats