Societat 26/02/2013

La Sagrada Família, com no l'havies vista mai

Un vídeo mostra imatges inèdites de la basílica gravades amb un minihelicòpter

Efe
1 min

BarcelonaEl patronat de la Sagrada Família ha difós aquest dimarts un vídeo amb imatges inèdites de la basílica gravades des de l'aire amb l'ajuda d'un minihelicòpter. El 'drone' es va fer servir l'abril de l'any passat per filmar el temple des de perspectives inèdites.

Les imatges, penjades en el canal YouTube de la basílica, mostren el pas del temps d'un dia sencer a l'interior i l'exterior de la basílica. Amb el pas de les hores queden reflectits l'evolució de la llum i el trànsit dels visitants.

Els autors de les imatges són Albert Castaño i Luis Caldevilla, que, per a la realització de cinc minuts de vídeo, han fet servir milers de fotografies. L'objectiu, crear un 'time-lapse' que ofereixi una perspectiva inèdita del temple.

Fonts del patronat de la Sagrada Família han informat que mitjançant la tècnica i la presa inèdita d'imatges aèries amb una càmera incorporada a un minihelicòpter "s'ha pogut captar l'essència d'aquest espai únic en el món".

El temple de l'Eixample barceloní, la construcció del qual es va iniciar el 1882 a partir de dissenys originals d'Antoni Gaudí, va ser consagrat com a basílica el 7 de novembre del 2010 pel papa Benet XVI. Durant el 2012 el van visitar més de tres milions de persones.

stats