Societat 11/03/2015

Un immigrant ferit i una fotògrafa detinguda en un intent de salt a la tanca de Melilla

Mig centenar de subsaharians intenten entrar per la frontera de Farhana. La Guàrdia Civil deté una fotògrafa acusada d'intentar emportar-se immigrants amb el seu cotxe

Europa Press
1 min

Madrid / MelillaUn immigrant d'origen subsaharià ha resultat ferit en el salt protagonitzat per més de mig centenar de persones d'origen subsaharià per la zona pròxima a la frontera de Farhana a primera hora d'aquest matí de dimecres, segons ha informat la Creu Roja.

A més, una fotògrafa ha estat detinguda per la Guàrdia Civil, que l'ha acusat d'intentar emportar-se immigrants amb el seu cotxe, segons ha denunciat l'ONG Prodein.

Fonts de l'entorn de la fotògrafa, la col·laboradora d'AFP Ángela Ríos, ha rebutjat aquesta acusació i l'ha titllat d'absurda, alhora que ha precisat que el salt s'ha produït a pocs metres del Centre d'Estada Temporal d'Immigrants (CETI).

El jove ferit ha estat traslladat a l'Hospital Comarcal de Melilla, a causa de la importància de les lesions que presenta a les extremitats.

El nombre d'immigrants que ha pogut passar encara no ha estat determinat per la delegació del govern espanyol, però se sap que han estat diversos els que ho han aconseguit, entre els quals hi ha el ferit.

stats