Societat 21/08/2019

Segona denúncia per una agressió sexual a la festa major de Gràcia

L'últim atac s'hauria produït aquest dimarts a la tarda i se suma al de diumenge a la matinada

Montse Riart / Pau Esparch
1 min
Segona denúncia per una agressió sexual a la Festa Major de Gràcia

BarcelonaDues denúncies per agressió sexual en 72 hores a la festa major de Gràcia. Diumenge a la matinada una dona va denunciar haver patit una violació al barri de Vallcarca, quan tornava cap a casa des de la zona dels carrers guarnits. Dimarts a la nit una altra dona va denunciar haver estat víctima d'una altra agressió sexual durant la tarda dins del barri de Gràcia mateix, segons fonts pròximes al cas consultades per l'ARA.

Els Mossos d'Esquadra tenen obertes dues investigacions per agressió sexual, una per a cadascuna de les denúncies, segons les fonts consultades. L'última de les víctimes va denunciar haver estat agredida sexualment a Gràcia dimarts a la tarda. Hores després dels fets i un cop va haver passat un reconeixement mèdic, va presentar la denúncia davant de la comissaria de la policia catalana.

La primera de les víctimes va presentar una denúncia per violació diumenge de matinada, després d'haver estat agredida quan tornava cap a casa, des dels carrers guarnits. Aquest dimarts a la tarda, coincidint precisament amb l'interval de temps en el qual s'hauria produït la segona presumpta agressió, més de 300 persones van manifestar-se al barri per condemnar la primera de les agressions.

stats