Societat 29/04/2014

Una noia mor després de fer-se un 'selfie' i penjar-la a Facebook mentre conduïa

El cotxe que conduïa la jove va creuar la mitjana de la carretera i es va estavellar contra un camió pocs segons després de publicar la imatge al seu perfil a la xarxa social

Ara
1 min
Una noia mor després de fer-se una 'selfie' i penjar-la al Facebook mentre conduïa

BarcelonaUna noia de 32 anys va morir la setmana passada en un accident de trànsit a Carolina del Nord, als Estats Units, després de penjar al Facebook un 'selfie' [autofoto] que s'acabava de fer amb el seu dispositiu mòbil mentre conduïa.

Segons relaten diversos mitjans internacionals, el cotxe de la noia va travessar la mitjana de la carretera, va topar contra un camió i es va incendiar. Els fets van passar un minut després, aproximadament, que la noia pengés la imatge al seu perfil de Facebook, segons expliquen aquests mitjans.

La noia no presentava evidències d'haver ingerit l'alcohol o drogues, ni tampoc conduïa a una velocitat elevada, motiu pel qual la principal hipòtesi de l'accident és una distracció, que podria estar motivada pel fet de manipular el dispositiu mòbil.

De fet, entre l'última publicació al seu perfil de Facebook –amb visualització reservada només a amistats– i l'avís de l'accident als serveis d'emergència, hi ha un interval de temps de menys d'un minut, segons expliquen aquests mitjans.

stats