Publicitat
Publicitat

MOBILITAT

Restablerta la circulació a la línia 3 del metro

Al matí, un altre problema ha afectat la línia 5 del metro i ha deixat sense servei fins a les 13.44 h les estacions de Can Vidalet i Pubilla Cases

Dia complicat al metro de Barcelona. Durant dues hores, l'estació de Plaça de Catalunya de la línia 3 del metro no ha tingut servei, de manera que la circulació ha restat interrompuda al tram central de la línia, entre Passeig de Gràcia i Liceu fins a les 15.12 h. La causa ha estat una avaria elèctrica a la catenària de l'estació de Plaça de Catalunya, segons han informat fonts de TMB. Totes dues incidències s'han comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos i empleats situats a les estacions.

A més, dues estacions de la línia L5 del metro de Barcelona han estat sense servei bona part del matí fins a les 13.44 h, a causa del descarrilament d'un tren sense passatgers que s'ha produït poc abans de començar el servei, a les 5 del matí. Les causes de l'incident, segons informa TMB, encara es desconeixen. Fins a les 6.42 h, el tram sense servei ha estat el que cobreix les estacions de Cornellà Centre a Pubilla Cases, passant per les de Gavarra, Sant Ildefons, Can Boixeres i Can Vidalet. A les 6.42 h, però, TMB ha informat que s'ha aconseguit recuperar per al servei el tram que va de Cornellà Centre a Can Boixeres, de tal manera que només han quedat dues estacions sense servei. TMB ha habilitat un servei d'autobusos alternatius mentre es retirava el comboi descarrilat.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de