Societat 12/08/2013

Un bar de Granada sortejava sexe amb una cambrera

Els veïns van denunciar el bar davant la Guàrdia Civil. El jutge haurà de determinar ara si s'ha comès un delicte

Ep
1 min

GranadaEls veïns d'un poble de Salobreña (Granada) van denunciar divendres passat davant la Guàrdia Civil l'organització d'una festa en un pub de la localitat en què, segons la publicitat, se sortejaria una relació sexual amb una cambrera. Després de realitzar el seu atestat, els agents de l'institut armat han traslladat l'assumpte davant el jutge, que haurà de determinar si s'ha comès un delicte, tot i que la festa no es va arribar a celebrar.

Segons han informat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil, el bar denunciat, de nom Contrapunto, també ha sigut denunciat per l'Ajuntament de Salobreña, l'endemà que ho fessin els veïns. Divendres a la tarda, sobre les 20.00 hores, els veïns es van presentar a la caserna de la Guàrdia Civil del poble per posar en coneixement dels agents l'organització de la festa, que estava prevista per dissabte a la nit.

Els agents es van posar llavors en contacte amb la fiscalia de guàrdia a Motril i van realitzar les gestions oportunes amb els responsables del local, que, després de ser informats de les possibles conseqüències, van decidir no celebrar l'esdeveniment. L'anunci de la festa assegurava que "amb cada copa obtindràs un tiquet per al sorteig d'una relació sexual amb la nostra cambrera especial".

stats