Societat 09/11/2011

Sis detinguts in fraganti per robatoris violents a Barcelona

Els autors dels fets, que acumulen una trentena de detencions per fets similars, assaltaven les víctimes amb molta violència i agressivitat

Ara
2 min

BarcelonaAgents dels Mossos d'Esquadra de diferents comissaries de la ciutat han detingut in fraganti, aquest dimarts a la nit, 6 persones com a presumptes autores de diversos robatoris violents. La intervenció d'alguns vianants ha ajudat a reduir i detenir els autors d'aquests robatoris, que en tots els casos actuaven amb molta violència i agressivitat.

A les 22:15 hores de la nit, es va rebre l'avís que un usuari dels Ferrocarrils de la Generalitat havia sigut víctima d'un robatori amb violència a l'estació de Les Planes. En arribar al lloc dels fets, la patrulla va comprovar que un vigilant de seguretat tenia retinguda una de les persones que hauria comès el robatori. La víctima va manifestar als agents que es trobava en el tren quan a la parada del baixador de Vallvidrera, en obrir-se les portes, dos nois van començar a donar-li empentes, el van agafar del coll i li van sostreure la bossa. Els agents van procedir a la detenció de Hicham D., de 18 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut, que va poder ser detingut gràcies a l'actuació dels passatgers dels Ferrocarrils i als vigilants de seguretat.

D'altra banda, a les 22:55 hores, a Ciutat Vella, tres homes més van ser detinguts in franganti com a presumptes autors d'un robatori amb violència i/o intimidació i atemptat a agents de l'autoritat. Una patrulla de paisà de la comissaria de Ciutat Vella es trobava fent tasques de seguretat ciutadana per la zona de la plaça Reial quan van ser alertada per un vianant que els informava que molt a prop d'allà hi havia tres homes que estaven robant a un avi.

Llavors, els agents van observar com dos homes sortien corrent i una persona d'edat avançada els estava cridant. La ràpida actuació dels agents va permetre la detenció dels autors dels fets, que en tot moment van mostrar una actitud hostil i agressiva envers els agents. La intervenció d'un vianant va facilitar la detenció del tercer implicat en el robatori.

Finalment, a les 03:52 de la matinada, agents de la comissaria de Ciutat Vella van detenir dos homes de nacionalitat índia i amb domicili a Barcelona com a presumptes autors d'un robatori amb violència i/o intimidació. Els Mossos havien rebut l'avís que al carrer Hospital s'estava produint una presumpta baralla. En arribar al lloc dels fets, el agents van localitzar una persona estesa al terra que els va manifestar que havia sigut víctima d'un robatori. La descripció facilitada per la víctima va permetre als agents identificar i detenir els presumptes autors del robatori molt a prop d'on s'havien comès els fets.

stats