Societat 10/11/2011

El llit on va morir Michael Jackson, a subhasta

El moble forma part d'un lot de més de 100 articles de la mansió de Holmby Hills on el Rei del pop va passar els seus últims dies

Ara
1 min
Michael Jackson, a la presentació de la gira 'This is It'

Barcelona"Volem preservar la història d'aquests objectes'', ha afirmat Darren Julien, president de la firma subhastadora Julien's Auctions. Aquesta empresa és l'encarregada de vendre els mobles, pintures i escultures que van envoltar a Jackson mentre es preparava per tornar als escenaris. La mansió de Carolwood Drive en la qual Jackson va viure amb els seus tres fills des del desembre del 2008 fins a la seva mort, el 25 de juny del 2009, també està en venda.

Entre d'altres detalls per als mitòmans, a la cuina de la casa hi ha una pissarra amb un parell de frases escrites en guix. "Jo estimo el meu pare" i "Somriu, que és gratis'', diu la nota, escrita amb traç infantil. Es calcula que la pissarra recaptarà més de 400 dòlars. En l'àmplia cuina, tres banquetes estan alineades al costat del taulell central, un lloc on solien esmorzar dels nens.

En el mateix moment en què el metge de l'artista, doctor Conrad Murray, era condemnat per homicidi involuntari en la mort del seu pacient, els cronistes dels Estats Units inspeccionaven la mansió de tres pisos on Jackson va viure els seus últims temps.

El dormitori, que va ser exhibit en el judici a Murray, era considerat un "cambra de medicació'' per l'equip de l'artista. Murray ha estat declarat culpable de subministrar a Jackson el poderós anestèsic propofol, que normalment s'utilitza en cirurgia i que Jacko utilitzava per dormir. L'inventor del moonwalking mantenia un dormitori annex que considerava el seu refugi íntim.

stats