SUCCESSOS
Societat 02/12/2010

Els Mossos detenen un menor per l'assassinat d'un 'latin king' de 17 anys a l'Eixample

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada un menor per l'apunyalament d'un jove de 17 anys vinculat a la banda. El jove ha mort aquesta nit per una ganivetada

Marta Català
1 min

BarcelonaLa policia ha detingut aquesta matinada un menor per la seva presumpta implicació en el cas de l'apunyalament que ahir va acabar amb la vida d'un jove de 17 anys, conegut membre dels 'latin king´. Els fets van passasr als voltants del parc Jardins de Montserrat al districte de l'Eixample, un punt de trobada d'aquesta banda juvenil, cap a dos quarts de vuit de la tarda. Segons fonts policials, el jove va arribar en estat molt greu a l'hospital Clínic i allà ha mort. Un altre jove l'ha acompnayat i un cop allà ha fugit del lloc.

Una veïna del barri ha explicat que cada dia veu joves dels Latin Kings en aquest parc i que darrerrament s'havien incrementat les patrulles policials que controlaven la zona.

El grup d'homicidis dels Mossos s'ha fet càrrec de la investigació, i a hores d'ara continuen buscant altres persones que podrien estar implicades en el succés. Així mateix, confien que les càmeres de seguretat de la zona hagin enregistrat els fets i els puguin ajudar a aclarir-los.

stats