Societat 29/11/2013

Mor el conductor d'un turisme després de topar amb un camió a l'AP-7

La víctima és un home de 40 anys. El xoc s'ha produït a l'alçada de Sant Celoni, direcció Girona. El conductor del camió ha sortit il·lès

Agències
1 min

BarcelonaUn home de 40 anys ha mort aquest dijous a la nit en un xoc el turisme que conduïa amb un camió a l'AP-7, al seu pas per Sant Celoni (Vallès Oriental), segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'accident s'ha produït quan passaven pocs minuts d'un quart d'onze de la nit al quilòmetre 101,4, en sentit Girona, quan per causes que s'estan investigant, un turisme i un camió han patit una col·lisió per encalç. Com a conseqüència del xoc, el conductor del cotxe ha quedat atrapat i ha mort, mentre que el conductor del camió ha resultat il·lès.

En el sinistre hi han intervingut 3 patrulles dels Mossos d'Esquadra, 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat i 2 ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Des del moment de l'accident l'autopista ha quedat tallada en sentit nord. A les 22.55 hores s'ha obert un carril de circulació. Tanmateix, a les 23.42 hores s'ha torna a tallar totalment en sentit Girona fins a les 23.57 hores, quan s'ha obert un carril. Finalment, a les 00.40 hores la circulació a la via ha quedat normalitzada.

stats