Successos

Un cadàver sota una manta dins d'un pis ocupat: les incògnites del crim de Torredembarra

La policia encara no ha detingut ningú, però investiga els dos homes que han avisat de la troballa del cos

2 min
L'entrada del bloc on han trobat el cadàver, a Torredembarra.

Barcelona / TarragonaEren les quatre de la matinada quan dos homes s'han presentat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del barri de Campclar, a Tarragona, acompanyats d'una advocada. Amb un relat incongruent i amb diverses contradiccions, han assegurat que després d'haver sentit uns cops als quals no havien prestat gaire atenció s'havien trobat amb un cadàver tapat amb una manta a dins del seu pis. La policia s'ha desplaçat fins al domicili, a l'avinguda Verge del Carme de Torredembarra, un carrer per a vianants a tocar de la platja. I, efectivament, hi havia el cadàver d'un home de 41 anys amb evidents signes de violència, segons fonts policials. S'havia comès un crim.

Els dos homes, acompanyats de l'advocada, han assegurat en tot moment que no sabien com el cos havia arribat fins al seu pis. De moment, segons fonts consultades per l'ARA, la policia no ha detingut aquests dos homes, però les mateixes fonts avisen que poden ser potencials sospitosos. En aquest sentit, insisteixen que no han mantingut un relat del tot coherent.

En aquesta investigació, una de les claus és entendre la dinàmica del pis on han trobat el cadàver. Fonts de la investigació apunten que es tracta d'un habitatge ocupat on hi havia molt moviment d'entrada i de sortida de persones. Precisament per això, els Mossos no descarten que fos un punt de venda de droga i investiguen si darrere d'aquest crim hi ha un conflicte de drogues. També estan intentant aclarir qui havia estat en aquell pis en les últimes hores.

L'entorn de la víctima

Principalment, però, al pis hi vivien tres homes (dos dels quals són els que han acudit a la comissaria) i el tercer podria ser el cadàver que ha aparegut a dins del domicili. L'ARA no ha pogut confirmar aquesta dada, però hi ha diversos indicis que hi apunten. Sigui com sigui, la policia catalana emmarca aquest homicidi en el món de la delinqüència i està aprofundint en l'entorn de la víctima per saber quins coneguts més tenia a part dels companys de pis. De fet, els tres ocupants d'aquest habitatge no eren gaire coneguts al barri i feia relativament poc que hi vivien. Sí que el seu domicili ha estat en el punt de mira de diverses queixes veïnals per alguns problemes de convivència.

El de Torredembarra és el tercer crim en tres dies a Catalunya. Primer els Mossos van detenir aquest dilluns un home que ha confessat haver assassinat i esquarterat l'exparella en un pis d'Amposta. La matinada d'aquest dimecres s'han comès dos crims més: el de Torredembarra i el de Bellcaire d'Empordà, on un pare ha mort el fill i ha apunyalat la parella, que es troba ingressada en estat crític a l'hospital.

stats