Una discussió per una bicicleta acaba amb un mort a Terrassa

L'agressor fereix amb un ganivet la víctima després de llençar la bici a dins d'un contenidor i calar-li foc

Ara
2 min
El barri de la Maurina de Terrassa on hi va haver l'agressió mortal

Una discussió per una bicicleta hauria estat l'origen de la baralla mortal que ha acabat aquesta matinada amb un home mort a ganivetades a Terrassa, al barri de la Maurina. Segons ha publicat l'ACN després d'haver parlat amb testimonis dels fets, víctima i agressor es van trobar de manera casual, quan el primer va ensenyar la bicicleta, que havia comprat aquell mateix dia, al segon, que li va retreure que no li hagués consultat l'assumpte a ell, ja que assegurava que n'hi podria haver aconseguit una de millor. La discussió va seguir quan l'agressor va prendre la bicicleta al comprador, la va llençar en un contenidor i li va calar foc. Això va originar una baralla on la víctima va acabar rebent les ganivetades que li van provocar la mort.

Els fets van passar pels volts de les 22 h a la cantonada del carrer Pare Llaurador amb el carrer de Santa Maria de Mazzarello. En un bar situat a la mateixa cantonada, l'agressor prenia una copa d'anís amb el seu pare, quan la víctima va aparèixer amb to amistós i portant una bicicleta que acabava de comprar per 10 euros. En explicar-li el que considerava una ganga que li facilitaria els desplaçaments per la ciutat, l'agressor va retreure a la víctima que pels mateixos diners ell li podria haver aconseguit una bicicleta molt millor. Entre retrets, l'agressor va prendre la bicicleta a la víctima i la va arrossegar fins a un contenidor d'envasos que hi ha metres més avall al mateix carrer Pare Llaurador, just a la porta d'una antiga nau industrial que ara està ocupada.

La víctima el va empaitar i els dos homes es van enganxar en una baralla. El propietari de la bicicleta duia un tros de vidre a la mà i l'agressor un ganivet, que va acabar ferint de mort el primer. Tot i l'alerta al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), no es va poder fer res per salvar-li la vida. L'agressor va fugir del lloc, però la policia el va localitzar més tard.

stats