Oci nocturn
Societat Successos 28/01/2023

Macrobatuda policial a la polèmica discoteca Waka

El dispositiu ha mobilitzat prop d'un centenar d'agents dels Mosssos i ha identifciat més de 900 persones

ARA
2 min

BarcelonaProp d'un centenar d'agents dels Mossos d'Esquadra han irromput aquesta matinada dins de la polèmica discoteca Waka, que ha sigut escenari de polèmiques com ara la difusió d'un vídeo d'una menor fent una fel·lació a un jove en plena pista de ball o, unes setmanes abans, la denúncia d'una menor per la presumpta agressió d'un membre de seguretat. Fa anys que el local, situat dins del terme de Sant Quirze del Vallès, acumula episodis de baralles, incidents racistes o agressions sexuals. Fins al punt que el mateix ajuntament del municipi ha assegurat sentir-se "indefens" per "l'activitat insegura i problemàtica" a la discoteca, i ha reclamat a la Generalitat que actuï.

La macrobatuda d'aquesta matinada ha començat cap a dos quarts de tres de la matinada i s'ha allargat fins a dos quarts de sis. Els agents han identificat les 906 persones que hi havia a l'interior del local: deu han acabat denunciades per tinença de drogues i una altra per manca de respecte als agents de l'autoritat.

Els Mossos han mobilitzat agents dels antiavalots, de seguretat ciutadana i de la policia administrativa per fer aquest dispositiu. Tot l'operatiu ha estat supervisat in situ pel comissari en cap del cos, Eduard Sallent, i ha comportat el desplegament d'una dotzena de furgonetes policials i prop d'un centenar d'agents.

Els policies han entrat a la discoteca per sorpresa i, en aquell moment, s'ha aturat la música i s'han obert els llums. La megafonia ha explicat als assistents que s'estava duent a terme un dispositiu policial de seguretat entorn de l'oci nocturn. Totes les persones que hi havia a l'interior del local han estat escorcollades i identificades a través dels DNI i, posteriorment, han pogut abandonar la sala. També s'han identificat els vigilants de seguretat, controladors d'accessos i la resta del personal de la discoteca, segons informa l'ACN.

stats