Successos
Societat Successos 10/08/2023

Mitja hora esperant perquè un interventor de Renfe estava practicant sexe a la cabina

Els fets van passar aquest dilluns i l'empresa de trens ja ha obert un expedient al treballador

ARA
1 min
La línia R16 de Rodalies passa per l’estació de Tortosa. Els retards ja s’han convertit en un problema crònic.

BarcelonaEls passatgers de la R16, la línia que connecta les Terres de l'Ebre amb Barcelona, van veure dilluns com l'últim tren, que surt pràcticament a les nou de la nit, anava amb mitja hora de retard. El problema era a l'estació de Tortosa i no era una de les freqüents avaries que provoquen endarreriments a Rodalies. Tot es va aturar perquè el maquinista del tren va demanar que canviessin la seva cabina. Tampoc era per un problema tècnic, sinó més aviat d'higiene.

Tal com ha avançat el Diari de Tarragona i ha pogut confirmar l'ARA, quan faltaven pocs minuts perquè el tren sortís en direcció a Campredó, la següent parada, el maquinista va entrar a la seva cabina. Segons va denunciar poc després als seus superiors, es va trobar un interventor del tren mantenint relacions sexuals amb una dona. Estaven practicant sexe just on hi ha els comandaments que ell havia de fer servir per conduir el tren. Per això va traslladar aquesta insòlita situació a Renfe i es va negar a utilitzar aquella cabina.

Va caldre, doncs, desenganxar el petit vagó on hi ha la cabina i posar la d'un altre tren. La locomotora que havia de fer servir, en canvi, es va quedar a Tortosa per netejar-la a fons. Aquest va ser el principal detonant de la mitja hora d'espera dels passatgers. Ara, segons confirmen fonts de Renfe, l'empresa pública ja ha obert un expedient a l'interventor per aquests fets.

stats