Successos

Al cadàver de Gràcia li falta el cap i els Mossos investiguen si és el que es va trobar a Badalona

Es confirma que el crani que va aparèixer a tocar de Can Ruti és del veí de Vic desaparegut

2 min
Confirmen que el cap humà trobat a Badalona és d'un veí de Vic desaparegut a finals de gener.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra estan investigant si el cadàver que va aparèixer aquest dijous entre bosses de plàstic en ple carrer a Gràcia és del veí de Vic desaparegut a finals de gener a Badalona, de qui van trobar el cap la setmana passada en una zona boscosa a tocar de l'Hospital Germans Trias i Pujol. Segons ha pogut saber l'ARA, el cadàver que han trobat al carrer ca l'Alegre de Dalt, al barri barceloní de Gràcia, no està complet, li falta el cap. Això, juntament amb l'estat del cos, ha portat els investigadors a pensar que podria ser de l'home desaparegut a Badalona.

Segons fonts consultades per l'ARA, el cos presenta signes de violència i des d'un inici s'ha investigat com un homicidi. Que sigui de l'home desaparegut és una hipòtesi policial i encara no està confirmat. Precisament, aquest divendres fonts policials han confirmat que el cap humà que van trobar uns homes mentre buscaven espàrrecs a Badalona és del vigatà desaparegut, segons els resultats de les proves d'ADN. Aquesta confirmació encara no ha arribat respecte al cos, que ha aparegut a 15 quilòmetres de distància del cap.

Segons la reconstrucció policial de la desaparició, Joan Pere Madurell, de 44 anys i veí de Vic, es va quedar a dormir la nit abans de desaparèixer a casa de la seva parella, a Santa Coloma de Gramenet. L'endemà al matí, va anar a agafar el metro a la parada de Fondo per després agafar el tren i anar a Vic, on treballava. Aquell matí, però, va avisar un company de feina que no hi aniria i poc després va enviar un vídeo a la seva xicota des d'un bar de Badalona. Era amb un altre home, a qui els Mossos van interrogar. Amb tot, aquell dia se li va perdre la pista. Fins ara no se'n sabia res i els Mossos investigaven el seu cas com una desaparició no voluntària.

stats