Successos

Sospiten que el cap humà de Badalona és d'un veí de Vic desaparegut

Els Mossos encara no han trobat el cos ni han identificat el cadàver

2 min
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra que participa en l'operatiu policial contra el blanqueig de capitals que s'està fent a Valls.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra estan investigant si el cap humà que uns homes van trobar aquest dimecres mentre buscaven espàrrecs en una zona boscosa a tocar de l'Hospital Germans Trias i Pujol, a Badalona, és d'un home de Vic de 44 anys que va desaparèixer prop d'aquella zona el passat 29 de gener. Segons ha pogut saber l'ARA, la policia encara no ha trobat el cos de la víctima ni tampoc l'ha pogut identificar, ja que el cap estava en un avançat estat de descomposició. Segons les primeres exploracions, feia més de tres setmanes que era mort, fet que quadraria amb la data de la desaparició del veí de Vic.

Sigui com sigui, aquesta només és una hipòtesi policial i els Mossos tenen en compte més opcions. Fonts de la investigació precisen que ell és un dels candidats, però no és l'única via que tenen els investigadors a sobre de la taula. La família de l'home ja s'ha ofert als investigadors per facilitar mostres d'ADN seves i contrastar-les amb el cadàver. Amb tot, fonts policials precisen que encara desconeixen com va morir la víctima i si va ser una mort criminal o accidental.

Segons la reconstrucció policial de la desaparició, Joan Pere Madurell, de 44 anys i veí de Vic, es va quedar a dormir la nit abans de desaparèixer a casa de la seva parella, a Santa Coloma de Gramenet. L'endemà al matí, va anar a agafar el metro a la parada de Fondo per després agafar el tren i anar a Vic, on treballava. Aquell matí, però, va avisar un company de feina que no hi aniria i poc després va enviar un vídeo a la seva xicota des d'un bar de Badalona. Era amb un altre home, a qui els Mossos van interrogar. Amb tot, aquell dia se li va perdre la pista. Fins ara no ha donat cap senyal de vida i els Mossos investigaven el seu cas com una desaparició no voluntària.

Cartell del desaparegut que ara els Mossos relacionen amb les restes humanes trobades a Badalona.
stats