Successos

Uns homes que buscaven espàrrecs a Badalona troben un cap humà

Segons les primeres exploracions, fa entre dues i tres setmanes que està mort

1 min
Els Mossos alliberen a Bellpuig un home segrestat

BarcelonaDos homes que estaven buscant espàrrecs aquest dijous al matí en una zona boscosa a tocar de l'Hospital Germans Trias i Pujol, a Badalona, han trobat un cap humà entre els matolls. Els Mossos han rebut l'avís cap a les 13 hores i ja ha obert una investigació. Segons fonts consultades per l'ARA, les primeres exploracions apunten que la persona portava entre dues i tres setmanes morta i, de moment, no hi ha rastre de la resta del cos. La policia ha iniciat una cerca per la zona per trobar-lo.

Ara per ara es desconeix la identitat de la víctima i tampoc ha transcendit si es tracta d'un home o d'una dona. La troballa ha sigut en una zona propera a una carretera que uneix Badalona amb Montcada i Reixac. Fonts policials encara no qualifiquen aquesta mort de violenta i els Mossos investiguen si es podria tractar d'un crim.

Precisament, també a Badalona aquest dimarts un home va disparar fins a tres vegades contra un altre amb una pistola quan la víctima sortia d'un centre de desintoxicació. Tot va passar davant de l'Escola Cultural, al centre de la ciutat. La víctima s'està recuperant de les ferides a l'hospital i no es tem per la seva vida. D'altra banda, el pistoler continua fugat. Tot apunta a un conflicte entre els dos per temes relacionats amb el tràfic de drogues, ja que la víctima té diversos antecedents per delictes de salut pública.

stats