Successos
Societat Successos 02/03/2023

Els Mossos investiguen la mort d'un home a Sant Sadurní d'Anoia i busquen la seva parella, un altre home

La víctima feia dies que estava desaparegut i han trobat el cadàver al seu domicili

1 min
Un cotxe patrulla dels Mossos a Barcelona

BarcelonaFeia dies que ningú sabia res d'ell. El Jordi, segons expliquen els veïns, tenia 41 anys i treballava en una farmàcia al centre de Sant Sadurní d'Anoia, localitat de l'Alt Penedès on vivia des de fa uns quants anys. Convivia amb la seva parella, un altre home. Aquest dijous al matí una persona de l'entorn del Jordi s'ha posat en contacte amb la policia per avisar que no l'aconseguien localitzar. Tampoc havia anat a treballar els últims dies. Eren quarts de dotze del matí quan el seu entorn ha advertit la policia. Poques hores després han trobat el seu cadàver.

Un cop els ha arribat l'avís, el primer que han fet els Mossos d'Esquadra ha estat anar a casa seva. La porta estava tancada i han hagut d'entrar pel pati. Un cop a dins, en una habitació han trobat el seu cos amb signes de violència. Sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques desplaçats al domicili n'han certificat la mort.

La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud ha obert una investigació per aclarir els fets. De moment, es desconeix el mòbil del crim ni qui ho hauria pogut fer, però els Mossos se centren a localitzar la parella de la víctima, un home que està desaparegut. Segons ha pogut saber l'ARA, no hi ha antecedents de violència en la parella. Segons el TSJC, el jutjat d'instrucció número 3 de Vilafranca del Penedès, en funcions de guàrdia, ha fet l'aixecament del cadàver. La causa està declarada secreta.

stats