Successos
Societat Successos 16/03/2023

Troben un cadàver en una casa abandonada al Perelló

La policia el va localitzar dimarts al vespre a tocar de la platja

i
Elisenda Forés Català
2 min
Una patrulla dels Mossos d'Esquadra a Barcelona

BarcelonaEntre la carretera AP-7 al seu pas pel Perelló i les vies del tren hi ha una caseta mig abandonada. No hi ha vidres a les finestres i la teulada en prou feines s'aguanta. Al costat hi ha un pou, un de molts en aquesta zona amb una gran quantitat d'aigua subterrània. En aquest pou, segons expliquen els veïns, hi quedava molt poca aigua. Dimarts, una munió de cotxes dels Mossos d'Esquadra el van envoltar. Instants després, van arribar els serveis funeraris: hi havia un cadàver, i tot apunta que estava al fons del pou.

Segons fonts consultades, el cos sense vida tindria indicis de criminalitat, i això porta a descartar en un inici la hipòtesi d'un accident. La troballa va ser dimarts a la nit i els investigadors de la policia van estar tot dimecres al lloc dels fets recollint proves. A hores d'ara no consta cap detingut.

De moment, segons fonts municipals, al Perelló no es troba ningú a faltar. No s'ha denunciat cap desaparició en els dies anteriors, i per això, segons veus del consistori, dubten que sigui un veí d'aquesta població de gairebé 3.000 habitants. El cadàver el van trobar en una zona amb poques cases, just al costat de la carretera, i a 500 metres de la platja de Santa Llúcia. Una de les hipòtesis policials és que els autors haguessin triat aquell lloc per la fàcil escapatòria amb el cotxe.

Detingut un entrenador per agressió sexual

Precisament al Perelló aquest dijous els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 42 anys com a presumpte autor de l'agressió sexual i l'assetjament a una noia. L'arrestat era entrenador de l'equip de futbol femení quan la víctima, que pateix una discapacitat intel·lectual, va entrar-hi com a jugadora. Segons ha denunciat la noia, d'uns vint anys, l'home l'assetjava per quedar i la pressionava per veure's a casa d'ell. Finalment, ella hi va accedir. L'arrestat va insistir perquè consumís estupefaents, la va retenir i la va agredir sexualment. La víctima no ha denunciat els fets fins que l'home ha estat acomiadat del club de futbol "per altres successos". L'arrestat passarà a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa en les pròximes hores.

stats