Successos
Societat Successos 12/12/2022

Troben un cadàver esquarterat en un bosc de Piera

S'ha localitzat en una riera que separa el municipi de la urbanització Can Martí

2 min
Els Mossos d'Esquadra a la zona boscosa on han trobat el cadàver.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen la troballa d'un cadàver dividit en dos trossos en un bosc de Piera, a la comarca de l'Anoia. Segons fonts coneixedores de la investigació, diversos testimonis haurien localitzat una part del cos en un punt proper a la riera Guinovarda, que separa el municipi de Piera i la urbanització de Can Martí. Més tard, uns altres veïns han trobat l'altra part del cos en el mateix bosc. Des del matí que aquesta zona boscosa està plena de policies, que han desplegat la unitat canina per buscar-hi altres restes humanes, segons corroboren diversos testimonis. Una de les dues parts del cos, segons alguns veïns, s'hauria localitzat a l'interior d'un vehicle cremat i l'altra al costat de la riera Guinovarda.

Furgons dels Mossos acordonant la zona a Piera.

La comitiva judicial ja ha fet l'aixecament del cadàver, que, segons fonts policials, estava en mal estat i amb senyals de violència. Això ha portat la policia a tractar el cas ràpidament com un homicidi. Les dues parts les han trobat en una zona boscosa on s'arriba per pistes de muntanya. Residents del barri expliquen que durant el dia és molt transitada perquè molta gent hi va a passejar els gossos, a caminar o a fer esport. L'alarma que ha posat en alerta Piera ha vingut des de l'institut d'aquesta població de 16.000 habitants. L'escola és prop del bosc i els alumnes i els professors han vist en primera persona el fort desplegament policial que en pocs minuts ha acordonat una àmplia part del bosc. Segons els testimonis, hi havia més de 20 agents buscant entre els arbres i els matolls. A la tarda la majoria de policies ja han abandonat el lloc dels fets i la zona no està acordonada.

La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de la Catalunya Central s'ha fet càrrec de la investigació. El cas, que està sota secret de sumari, arriba només dues setmanes després que també es localitzés un tors humà en un contenidor de l'Eixample de Barcelona, concretament a l'encreuament entre el carrer Casanova i l'avinguda Roma. Era un home alemany que rondava els 50 anys i que rellogava habitacions. Ara un dels llogaters, un home irlandès que feia dues setmanes que havia arribat a Catalunya, està en presó preventiva pel seu assassinat.

stats