Un tarragoní escala els 144 metres de la Torre Agbar sense cap protecció

El noi ha sigut denunciat pels Mossos d'Esquadra i la sanció podria arribar als 600 euros

Ara
1 min
Un altre escalador també s'hi va enfilar fa cinc anys

Un jove tarragoní ha escalat sense cap tipus de protecció els 144 metres d'altura de la Torre Agbar i ho ha fet en només 23 minuts. Tot i la velocitat, quan ha acabat l'aventura l'estaven esperant agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana, que l'han sancionat. La multa pot arribar als 600 euros.

El jove és Luffy Aloskas, segons el portal ReusDigital.cat, que ha aconseguit parlar amb ell. El noi, que en una ocasió ja havia pujat a la catedral de Tarragona, ha explicat que feia sis mesos que s'estava preparant per desafiar l'altura de la Torre Agbar. "Ho he disfrutat perquè ja sabia què havia de fer en tot moment", ha dit en declaracions al digital reusenc. El noi ha explicat que en un futur també vol escalar l'Hotel Melià i l'Hotel Arts. Tot i la multa, el noi s'ha mostrat "content" d'haver aconseguit el seu objectiu i ha apuntat que "podria ser un rècord mundial" haver arribat a dalt en només 23 minuts.

Diferents escaladors ja havien escollit prèviament aquest edifici emblemàtic per enfilar-s'hi sense cap protecció. En una ocasió, fins i tot, un jove disfressat de pare Noel va aconseguir arribar a dalt de tot i es va llançar amb un paracaigudes.

stats