SUCCESSOS
Societat 20/09/2013

Els Tedax desactiven un altre artefacte explosiu a Barcelona

L Díaz-roig
1 min

Barcelona.Els Tedax, el cos especialitzat en explosius dels Mossos d'Esquadra, van desactivar ahir un artefacte explosiu, localitzat en una sucursal del banc Mediolanum, a la cantonada entre el carrer Capità Arenas i l'avinguda Diagonal, a Barcelona. La policia catalana investiga ara si aquest explosiu està relacionat amb el que es va trobar fa tot just una setmana en una gestoria de la ronda General Mitre, també a Barcelona.

Cap a les cinc de la tarda d'ahir, els responsables del banc van alertar els Mossos perquè havien rebut un paquet sospitós que podria contenir explosius. La policia catalana va activar el protocol establert i va desallotjar l'edifici, on en aquell moment hi havia una vuitantena de persones. A més, es va acordonar la zona i es va tallar un dels laterals de la Diagonal. Un cop localitzat l'artefacte, els Tedax van comprovar que efectivament el paquet contenia explosius i el van aconseguir desactivar, tot i que després van descobrir que el paquet no estava preparat per explotar.

Dijous passat, els Tedax ja van desactivar un altre explosiu, alertats també pels responsables de l'empresa on anava destinat. El paquet, de característiques similars al d'ahir, l'havien rebut per missatgeria.

stats