Societat 03/12/2014

Territori i Sostenibilitat desmenteix una suposada rebaixa de les tarifes del transport públic per al 2015

Les xarxes socials s'han fet ressò d'un comunicat fals de l'ATM en què s'anunciava la disminució dels preus entre un 3 i un 8%

Ara
1 min

BarcelonaLa conselleria de Territori i Sostenibilitat ha desmentit en un missatge a Twitter una rebaixa de les tarifes del transport públic per al 2015. Pocs minuts abans, les xarxes socials s'han fet ressò d'un suposat comunicat de l'Autoritat de Transports Metropolitans, en què s'anunciava la "millora de tots els títols de transport públic per a l’any 2015", entre un 3 i un 8%. El departament de Santi Vila ha deixat clar que el comunicat, que assegurava que la T-10 costaria 9,80 (enlloc dels 10'30 euros actuals), és fals. "La informació sobre una suposada rebaixa de tarifes ATM pel 2015 és falsa. La nota de premsa que circula per les xarxes és una falsificació", diu la conselleria al tweet.

Vila va confirmar fa unes setmanes en una entrevista a l'ARA que els preus del transport públic (metro, autobús, Rodalies i Regionals) no s'encariran aquest 2015, però en cap cas va parlar d'una rebaixa o un retorn a les tarifes del 2013, tal i com reclamen col·lectius com Stop Pujades.

stats