Societat 08/07/2015

The CraftRoom, un aparador de l’artesania catalana

La mostra vol donar a conèixer els artesans locals amb un espai de venda directa, demostracions i exposicions

Ara
1 min
foto

BarcelonaCoincidint amb la Setmana d’Artesania, del 10 al 12 de juliol té lloc al Born Centre Cultural el saló The CraftRoom. La mostra vol esdevenir un gran aparador de l’artesania catalana.

Hi podreu trobar productes relacionats amb la llar, objectes de decoració i interiorisme i joieria i complements de moda. La fira disposa d’un espai de venda directa que, a més, enguany té una zona dedicada a artesans emprenedors.

Durant la fira també es realitzaran demostracions d’oficis i exposicions. Un any més l’espai Futur Excel·lent exposa els projectes de final de curs dels millors alumnes de les escoles d’arts i disseny. El saló té cada any un país convidat, que enguany és Japó.

La fira es duu a terme en el marc de la Setmana d’Artesania de Catalunya, que té lloc fins al 12 de juliol. Entre les activitats programades hi ha el lliurament dels premis nacionals d’artesania i dels diplomes de mestre artesà i una exposició al Centre d’Artesania de Catalunya, on el país convidat, Japó, mostra diversos treballs, tècniques i peces d’artesans japonesos.

stats