Detingut un treballador d'una residència geriàtrica per haver agredit nou àvies a Arenys de Mar

Els fets van passar durant la nit de Nadal, durant el torn de treball de l'acusat. També hauria agredit sexualment algunes de les víctimes

Un treballador d'una residència geriàtrica d'Arenys de Mar ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra després d'haver agredit  nou dones usuàries. Els fets van tenir lloc la nit de Nadal, durant el torn nocturn del treballador, segons que han informat els Mossos. El detingut  va agredir sexualment cinc de les nou ancianes, segons explica Ràdio Arenys. L'acusat, un home de 30 anys amb ciutadania espanyola, es veí de Pineda de Mar i, segons informen els Mossos, no té antecedents penals.

Totes les víctimes han estat ateses a un centre hospitalari de la zona per culpa de les agressions i les ferides que han patit. Per la seva banda, el detingut ha passat a disposició judicial durant el dia d'avui. Aquesta tarda se li ha decretat presó sense fiança pels delictes de lesions i contra la llibertat sexual. La detenció es va produir el  26 de desembre. Tot i que no s'ha facilitat el nom de geriàtric, Ràdio Arenys informa que es tracta d'una residència privada de la zona, ja que s'ha comunicat que els fets no s'han produït a la residència municipal.

Més continguts de