Societat 08/08/2013

La policia dóna per finalitzada la revisió de les restes del tren descarrilat a Santiago

El telèfon i la tauleta electrònica del maquinista seran lliurats al jutge Luis Aláez, que s'encarrega d'investigar les causes del descarrilament, després que se'n faci el peritatge pertinent

Europa Press
1 min
Una grua retira un dels vagons accidentats en el descarrilament d'un tren a Galícia / EFE

SantiagoLa policia espanyola dóna per finalitzat el rastreig dels vagons del tren sinistrat el 24 de juliol a Santiago de Compostel·la per comprovar si quedava alguna resta o algun objecte personal de les víctimes i afectats, després de diversos dies d'inspecció en què s'ha localitzat el telèfon mòbil i la tauleta electrònica del maquinista.

Aquesta setmana, agents del grup operatiu d'intervencions tècniques (GOIT) de la Policia Nacional van rastrejar un altre cop els vagons del tren accidentat fa dues setmanes a Angrois.

El telèfon i la tauleta electrònica del maquinista seran lliurats al jutge Luis Aláez, que s'encarrega d'investigar les causes del descarrilament, després que se'n faci el peritatge pertinent.

Els presidents d'Adif i Renfe compareixen aquest matí de dijous al Congrés per explicar les actuacions de les dues empreses després de l'accident. Demà serà el torn de la ministra de Foment, Ana Pastor.

stats