Societat 28/05/2016

Tres soldats americans de turisme apallissen un veí de Gràcia

Segons publica 'L'Independent de Gràcia', els fets van passar dissabte passat al matí al carrer Llibertat quan aquest veí va demanar silenci a un grup de cinc persones, i tres d'aquestes persones li van trencar la mandíbula i el nas

Ara
1 min

BarcelonaDissabte de la setmana passada al barri de Gràcia hi va haver una brutal agressió de tres turistes a un veí del barri. Segons ha explicat la víctima, Tarek Ryan, al setmanari 'L'Independent de Gràcia', ell tornava a casa cap a tres quarts de sis de dissabte al matí quan prop de casa seva, al carrer Llibertat, hi havia un grup de cinc persones cridant fort en anglès –"semblava que discutien"–, i els va demanar, en el mateix idioma, silenci i que si no avisaria la policia.

En sentir aquesta paraula, un dels agressors va respondre: "Policia? Quina policia? Jo sóc soldat i vaig estar a l'Afganistan!" Tot seguit tres d'aquestes persones s'hi van acostar i ja no recorda res més fins que es va despertar estirat a terra, de dia, i amb la mandíbula i el nas trencat.

stats