Societat 26/05/2019

Tres atracadors assalten un supermercat a Barcelona i dos fugen amb una ostatge

Els lladres escapats van encanonar una dona que passava pel lloc amb el seu cotxe i van pujar al vehicle

Efe
1 min
Un cotxe patrulla dels Mossos a Barcelona

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir ahir dissabte a la nit un dels tres homes que van atracar un supermercat al barri de Sant Andreu de Barcelona i busquen els altres dos, que van fugir amb el cotxe d'una dona que van prendre com a ostatge, encara que la van alliberar poc després en bon estat. Fonts policials han informat a Efe que l'atracament va ser cap a les 21.30 h de dissabte.

Segons ha publicat 'El País', els agents van aconseguir arrestar un dels atracadors quan marxava i van recuperar 6.000 euros del botí. Un dels lladres que van escapar anava armat amb una pistola, que és la que suposadament va utilitzar per encanonar la dona que passava pel lloc conduint el seu cotxe. La dona es va presentar poc després a la comissaria de Sant Adrià de Besòs per explicar que l'havien alliberat.

Els atracadors van perpetrar l'assalt quan l'establiment estava tancant i van lligar amb brides els treballadors del supermercat. Al sortir, van ser sorpresos per una patrulla de policia i en la persecució els agents van aconseguir detenir-ne un, mentre que els altres dos van fugir amenaçant la dona per pujar al seu vehicle, per després abandonar-la a Sant Adrià.

stats