Societat 27/01/2018

Tres morts i cinc ferits en un accident múltiple a Benissa

En la col·lisió s'hi han vist implicats cinc vehicles

Efe
1 min

BarcelonaAquest divendres han mort tres persones, n'ha quedat ferida una altra i n'hi ha quatre més en estat lleu com a conseqüència d'un accident de circulació a l'AP-7, al terme municipal de Benissa (Marina Alta), en el qual s'han vist implicats cinc turismes. Segons ha informat el Centre de Gestió del Trànsit de València i el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, l'accident va passar a les 23.55 al quilòmetre 626,5 de la via esmentada en sentit Alacant.

Pel que sembla, un vehicle es va quedar parat al mig de la carretera després de tenir un contratemps, i el conductor d'un altre cotxe es va parar per socórrer-la. Instants després, un tercer vehicle va atropellar el conductor d'un dels dos turismes que s'havien detingut i l'ocupant d'un altre.

El conductor d'aquest tercer turisme, en la maniobra fallida d'intentar evitar l'atropellament, va topar amb un dels dos vehicles que s'havien parat i va morir també a l'acte. A més, un altre vehicle que va arribar a la zona de l'accident va sortir de la vida, i n'hi va haver un altre que també s'hi va veure involucrat, segons han informat les mateixes fonts.

Aquest accident múltiple en què s'han vist implicats quatre turismes s'ha saldat amb tres morts (dos conductors i un ocupant) i un ferit greu i quatre de lleus. Els ferits són cinc homes d'entre 19 i 37 anys, i el més greu, de 37, amb politraumatisme toràcic, va ser traslladat a l'Hospital de Sant Joan. La resta, amb policontusions i un amb síndrome lipotímica, han estat traslladats als hospitals de la Vila Joiosa i Dénia.

stats