Societat 17/09/2014

Tres mossos més neguen que disparessin boles de goma a la zona on un jove italià va perdre un ull el 2010

L'Audiència de Barcelona va ordenar que es reobrís el cas i se seguís investigant el cas de Nicola Tanno

Acn
1 min
Nicola Tanno va patir una lesió a l’ull provocada per una pilota  de goma l’any 2010 a Barcelona.

BarcelonaTres mossos d'Esquadra han negat aquest dimecres que disparessin boles de goma a la zona i a l'hora on el jove italià Nicola Tanno va perdre un ull el juliol del 2010, durant la celebració de la victòria d'Espanya al mundial de futbol. El cas s'havia arxivat per segona vegada fa dos mesos, després que el jutge d'instrucció no pogués descobrir l'agent que va disparar la pilota de goma a la Gran Via a prop de la carretera de la Bordeta. Però l'Audiència de Barcelona va ordenar que es reobrís el cas i se seguís investigant.

Aquest dimecres estaven citats com a testimonis quatre mossos, dels quals n'han comparegut tres, perquè l'altre estava malalt. Els tres agents pertanyien a dues furgonetes del mateix grup que hauria disparat la bola, però han explicat que van estar per la zona de la Gran Via costat mar i que van disparar boles després de la greu amputació a Tanno.

Ara el jutge demanarà als Mossos el pla d'actuació dels antiavalots aquella nit per acabar de descobrir si hi havia alguna altra furgoneta en aquella zona i un estudi de la distància entre els trets de boles de goma i el lloc on va caure ferit Tanno. De moment hi ha dos agents imputats.

stats