Societat 05/12/2017

L'incident en què han punxat les rodes una trentena de camions a l'AP-7 és provocat

Aquest és el segon cas que es produeix en aquesta via

Ara
1 min
Operaris canvien les rodes punxades a l'incident del passat 1 de desembre, a l'AP-7.

BarcelonaL'incident en què una trentena de camions han punxat aquest dimarts a diferents punts de l'autopista AP7 és provocat, segons ha confirmat a RAC1 l'intendent Josep Guillot, cap de la divisió de transports dels Mossos d'Esquadra.

La policia, que ha obert una investigació i està recollint informació dels camioners afectats, ja té un sospitós en el punt de mira. Guillot ha explicat que si prosperen les investigacions, el cas podria quedar resolt i no es tornarien a produir més casos com aquest.

El d'aquest dimarts és el segon incident a l'AP-7 en tan sols cinc dies. Una trentena de vehicles pesants que circulaven per l'autopista a la comarca del Vallès han punxat les rodes per causes que es desconeixen. Encara queden una dotzena de camions, la majoria al voral de la via i per això les afectacions al trànsit són menors.

Passada la mitjanit, Protecció Civil ha activat un pla d'autoprotecció per als conductors entre els punts quilomètrics 111 i 129, en direcció sud, en el tram entre Sant Celoni i la Roca. De moment, els Mossos investiguen les causes de l'incident, després que l'1 de desembre un camió hagués perdut part de la càrrega d'objectes metàl·lics de manera fortuïta, que van rebentar els neumàtics d'una dotzena de vehicles.

Els Mossos asseguren que encara no poden relacionar els fets de divendres amb els d'avui, dimarts, fins que es pugui determinar que es tracta del mateix autor. Segons Guillot, "ho podria ser però no està confirmat". Els Mossos han fet una crida als camioners afectats perquè ho denunciïn.

stats