Societat 01/09/2018

L'autòpsia del cadàver trobat en una casa de Sils no revela la causa de la mort

Tampoc se n'ha pogut esbrinar la identitat, tot i que els Mossos sospiten que seria una dona de 62 anys desapareguda des del novembre

Acn
1 min
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, enduent-se ahir un dels dos detinguts pel crim del pantà de Foix del jutjat d'instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú

SilsL'autòpsia del cadàver que es va trobar aquest divendres a la urbanització Vallcanera de Sils, a la Selva, no revela quines han sigut les causes de la mort. El cos va aparèixer embolicat en una bossa de plàstic i amb una corda al voltant del cap per subjectar-la. De moment tampoc se n'ha pogut aclarir la identitat, tot i que els Mossos d'Esquadra sospiten que podria ser una dona de 62 anys desapareguda des del novembre de l'any passat. Algunes amigues havien alertat que la dona no responia a les trucades.

Arran de la desaparició de la dona, la policia catalana va obrir una investigació i aquest divendres va entrar al domicili de la desapareguda. Un cop a dins, al garatge, van localitzar un cadàver en avançat estat de descomposició. Fins al lloc s'hi van desplaçar la comitiva judicial i els investigadors de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos, que van fer una primera inspecció ocular de la casa. Després de fer l'aixecament del cadàver, el servei funerari va traslladar el cos fins a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on els forenses li han fet l'autòpsia. A causa de l'avançat estat de descomposició tampoc s'ha pogut determinar si té signes de violència.

El cas es troba sota secret de sumari. Els Mossos estan buscant el fill de la dona, del qual no consten antecedents i que fa dies que ha desaparegut, malgrat que alguns veïns afirmen que fa poques setmanes l'havien vist en alguns establiments de la zona.

stats