Societat 21/03/2016

Troben a València el cadàver d'un home quan la comissió judicial anava a executar el seu desnonament

Al mes de novembre el propietari de l'habitatge va denunciar l'inquilí per impagament

Efe
1 min

ValènciaEl cadàver d'un home que presentava una ferida per arma de foc ha estat trobat a l'interior del seu habitatge a València per la comissió judicial que havia acudit a la casa per executar un desnonament per impagament de lloguer.

El jutjat d'instrucció número 1, en funcions de guàrdia, ha procedit a l'aixecament del cadàver de l'home, que havia estat demandat pel propietari de l'habitatge al mes de novembre, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia valencià. Segons les primeres valoracions forenses amb les quals treballa el jutjat, es descarta la participació d'altres persones en la mort.

Al mes de desembre, l'home va ser requerit pel jutjat de primera instància número 11 de València perquè pagués el deute i desallotgés l'habitatge o perquè comparegués en el plet i formulés oposició a la reclamació efectuada pel propietari de la casa.

El judici, pel qual va ser convocat amb un mes d'antelació, es va celebrar el 4 de febrer i la causa va passar llavors al Servei Comú d'Actes de Comunicació, encarregat d'executar el llançament, que es va assenyalar per al dia d'avui.

La data va ser notificada el 12 de febrer al demandat, qui no es va personar en el procediment, ni ha contactat amb el jutjat ni amb el Servei Comú per demanar més dies o allargar terminis, segons les mateixes fonts, que han assenyalat que tampoc va requerir assistència d'un advocat d'ofici per personar-se en el procediment.

stats