Societat 13/09/2013

Caminant pel cel, amb la Sagrada Família als peus

Vadim Mahora, un jove rus aficionat a l'alpinisme urbà, aconsegueix enfilar-se a una de les grues del temple i fotografiar-se amb la basílica als seus peus

Ara
1 min
Vadim Mahora

BarcelonaSón imatges impressionants. Un jove, sense cap mena de protecció, que sembla caminar per alguns dels monuments més icònics d'Europa. El jove en qüestió és Vadim Mahora, un rus aficionat a l'alpinisme urbà, la pràctica que consisteix a escalar edificis i monuments sense l'equip adequat. Des de Notre Dame fins a la Torre Eiffel, catedrals i gratacels serveixen a Mahora de base per a unes fotografies espectaculars.

Mahora es troba immers en un llarg viatge per retratar alguns dels edificis més icònics d'Europa. I un d'ells és la Sagrada Família. Al seu blog hi ha les fotografies que demostren que ha aconseguit la fita: imatges de la basílica des de la part més alta del seu interior, i també des de les grues que l'envolten. Imatges diürnes i nocturnes, amb el temple i Barcelona als peus de Mahora.

El jove rus és un practicant de l'alpinisme urbà, un esport de risc que consisteix a escalar edificis saltant-se les mesures de seguretat. La fita és, doncs, triple: aconseguir burlar la seguretat, escalar l'edifici sense l'equip necessari i, un cop al cim, immortalitzar la gesta amb unes fotografies d'una gran bellesa i qualitat. A Barcelona ha aconseguit el seu objectiu.

stats