Publicitat
Publicitat

Dos ferits lleus en caure tres parades de la Fira de Santa Llúcia de Barcelona a causa del vent

Les casetes han caigut a l'avinguda de la catedral quan hi havia visitants i venedors a la zona

Dues persones han quedat ferides de caràcter lleu en caure tres parades de la tradicional fira nadalenca de Santa Llúcia a Barcelona a causa de les fortes ratxes de vent. La fira ha estat tancada de manera temporal per recomanació dels bombers.

Després d'aquest accident, l'Ajuntament de Barcelona ha elevat a fase d'emergència el Pla Bàsic d'Emergència Municipal per vent, que havia activat aquest matí en fase d'alerta.

El vent ha fet caure les tres casetes de la Fira de Santa Llúcia a l'avinguda de la catedral de Barcelona quan hi havia visitants i venedors a la zona, encara que només dos d'ells han rebut l'impacte i els ha causat ferides lleus.

Els dos ferits han estat traslladats a centres hospitalaris pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers.

El Districte de Ciutat Vella i l'Organització d'Associació de Venedors de Fira de Santa Llúcia, seguint les recomanacions de Bombers, han decidit tancar la Fira de Santa Llúcia de manera temporal, fins que minvi el vendaval.

A més, el vent també ha fet saltar part de la capa impermeable i del material aïllant de la coberta del Poliesportiu de Can Dragó, deixant al descobert les plaques del sostre de l'equipament.

Aquest incident no ha causat ferits i en aquests moments els Bombers de Barcelona i tècnics d'Hàbitat Urbà sanegen la coberta i supervisen els treballs.

Més continguts de