Societat 30/06/2015

Vinçon tanca avui les portes després de 74 anys

La direcció de la botiga de disseny assegura que és "inviable continuar"

Europa Press
1 min
La botiga de disseny Vinçon / vincon.com

BarcelonaLa botiga barcelonina de productes de disseny per a la llar Vinçon tancarà les portes a dos quarts de nou del vespre d'aquest dimarts. L'empresa ha pres aquesta decisió després de valorar alternatives com la reducció de la superfície de venda o la reubicació en un altre espai de la ciutat. Les dues opcions implicaven una reducció de plantilla, formada per 48 treballadors.

L'establiment, que va obrir el 1941 i que gestionen la segona i tercera generació de la família Amat, ha ocupat 2.900 metres quadrats de la part alta del passeig de Gràcia.

La direcció ha explicat que la facturació ha caigut un 10% any rere any fins a l'actualitat, en què les vendes són la meitat de les que es registraven el 2008. "És inviable continuar", lamenten fonts de la direcció.

"Actualment, moltes de les vendes les fem a turistes perquè la crisi ha fet trontollar el client local, i per orientar-nos cap al turista hauríem de canviar moltíssim la nostra col·lecció de productes", han assegurat les mateixes fonts.

stats