Successos

Detingut un home per haver violat una noia de 20 anys a la platja de la Barceloneta

L'arrestat hauria intentat fugir de la policia llançant-se al mar

Ara
1 min
La platja de la Barceloneta s'ha omplert l'última nit de turistes i estudiants estrangers.

BarcelonaLa Guàrdia Urbana ha detingut un noi d'uns 24 anys com a presumpte autor d'una agressió física i una altra de sexual a una noia a la platja de la Barceloneta. Els fets van passar divendres a les sis de la matinada al passeig Marítim, fora d'una discoteca. En concret, a la zona on es concentren alguns locals d'oci nocturn a tocar de l'Hospital del Mar, segons ha pogut saber l'ACN. Les primeres informacions apunten que l'arrestat havia robat el mòbil a la víctima, d'uns 20 anys, i quan ella va intentar recuperar-lo va ser atacada brutalment.

Segons ha avançat El Mundo, el detingut hauria arrossegat la noia fins a la sorra de la platja del Somorrostro i allà l'hauria tirat contra unes pedres, causant-li contusions al cap i ferides de diversa consideració als pòmuls i el nas. Just després, i en situació de superioritat física, hauria aprofitat per violar-la.

Una dotació de la Unitat de Reforç per a les Emergències i la Proximitat (UREP) de la Guàrdia Urbana que patrullava per la zona va ser alertada dels fets i va iniciar una persecució del sospitós per la platja del Somorrostro, la Barceloneta i Sant Sebastià. Finalment, va poder ser detingut prop de l'hotel Vela. També segons la informació publicada per El Mundo, la persecució va ser complexa: quan es va veure acorralat pels agents, el presumpte violador va tirar-se a l'aigua i gairebé s'ofega per la mala mar. De fet, va haver de ser rescatat per un equip de salvament.

Ara està pendent de passar a disposició judicial i se li atribueixen almenys dos delictes: un d'agressió sexual i un de robatori amb violència.

stats