Violència masclista

Els Mossos investiguen una violació a una jove a Barcelona que hauria estat atacada en grup

La víctima ha estat traslladada a un hospital

ARA
1 min
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen una presumpta violació a una jove que tornava a peu a casa aquesta matinada a Barcelona, segons han informat fonts del cos. Els fets s'haurien produït cap a tres quarts d'una de la matinada al carrer Joan d'Àustria del barri del Poblenou, al districte de Sant Martí. La víctima ha estat traslladada a un hospital per ser atesa.

Segons ha avançat l'agència Efe, la noia hauria demanat ajuda després de patir l'agressió. La víctima hauria explicat que havia estat atacada per tres nois i que hauria patit una agressió sexual. La Unitat Central d'Agressions Sexuals (UCAS) dels Mossos ha assumit el cas, mentre estan a l'espera de rebre l'informe mèdic i que la víctima decideixi si denuncia els fets.

Una altra agressió al Raval

Els Mossos investiguen una altra agressió sexual una dona en un pis ocupat del barri barceloní del Raval. Segons ha confirmat el cos policial a l’ACN, els fets van tenir lloc el 26 de juny a un domicili del carrer Vistalegre, tot i que no van transcendir fins ahir. Quan la policia catalana va tenir coneixement que es tractava d’un pis ocupat, ho va posar en coneixement dels jutjats.

stats