Societat 03/12/2014

Vuit empreses catalanes, reconegudes pel seu compromís amb la contractació de persones vulnerables

La Caixa entrega els sisens premis Incorpora a Finca Rústica Josep Roqué, Francisco Jiménez Pérez, Rango 10, Ara Vinc, Eroski, C&A, el Gremi de Restauració de Barcelona i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona

Ara
1 min
El periodista Antoni Bassas ha presentat l'acte d'entrega dels sisens premi Incorpora / Obra Social 'La Caixa'

BarcelonaFinca Rústica Josep Roqué, Francisco Jiménez Pérez, Rango 10, Ara Vinc, Eroski, C&A, el Gremi de Restauració de Barcelona i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona. Són les vuit empreses catalanes guardonades a la sisena edició dels premis Incorpora de La Caixa, que reconeixen aquells empresaris que aposten per la integració laboral de co·lectius vulnerables. Entre els criteris de selecció que ha seguit el jurat, hi ha el nombre de contractacions de persones vulnerables respecte del conjunt de la plantilla, el perfil dels treballadors integrats i la durada mitjana dels contractes.

La cerimònia d'entrega als guanyadors catalans ha tingut lloc aquest dimecres al vespre en un acte al CosmoCaixa de Barcelona que ha comptat amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el director general de la Fundació Bancària 'la Caixa', Jaume Giró.

Els premis, que tenen una convocatòria específica en cada comunitat autònoma, van ser creats en el marc del programa Incorpora, el programa d’integració laboral de l’Obra Social 'la Caixa'. La iniciativa ja ha facilitat aquest any 4.304 llocs de treball a col·lectius vulnerables (com ara persones amb discapacitat, immigrants, exreclusos, aturats de llarga durada, joves en situació de vulnerabilitat i dones víctimes de violència de gènere), en comparació amb els 3.740 llocs del mateix període de l’any anterior.

stats