Societat 24/02/2014

Un centenar de persones es concentra davant del restaurant Tickets, on suposadament sopa Mark Zuckerberg

La protesta, contrària al cost de protegir un acte privat amb seguretat pública, s'ha dissolt sense incidents al voltant les 10 de la nit

Acn
1 min
Els participants en la protesta tallen el passeig de Gràcia, en la confluència amb Aragó / ACN

Barcelona300 persones de la plataforma Stop Pujades, segons la Guàrdia Urbana, 1.500, segons l'organització, han tallat durant una hora el Passeig de Gràcia, entre el carrer Aragó i l'avinguda Diagonal, per protestar contra l'augment dels preus del transport públic que s'han aplicat per aquest any. Un cop la plataforma Stop Pujades ha desconvocat la marxa pel centre de Barcelona, un grup d'un centenar de persones han entrat al metro a la parada de Diagonal i s'ha dirigit fins al restaurant Tickets, dels germans Ferran i Albert Adrià, i on suposadament, i segons els manifestants sopava el fundador i president de Facebook, Mark Zuckerberg, que és a Barcelona pel Mobile World Congress.

A les portes de l'establiment, hi havia agents de policia que en custodiaven l'entrada mentre hi entraven alguns convidats amb acreditacions del congrés de telefonia mòbil. La concentració, que protestava pel cost públic de protegir un acte privat, s'ha dissolt al voltant de les 10 de la nit sense incidents.

stats