Contingut patrocinat
Suplements 03/12/2023

Canals&Munné, la bombolla perfecta per a tot l’any

Situat a Sant Sadurní d’Anoia, aquest celler representa una gran aposta per la distinció amb una gamma de caves i vins molt exclusiva.

Redacció
2 min
Canals&Munné, la bombolla perfecta per a tot l’any

El cava és sinònim de celebració i d’alegria, perquè qualsevol moment normal es converteix en una cosa excepcional i entranyable si el reguem amb les bombolles i l’espurnejant sabor i aroma d’un bon cava. I si de bons caves parlem, Canals& Munné és, des del 1915, el més clar exemple de qualitat, tradició i modernitat.

Gaudir d’una copa de cava Canals&Munné a l’esmorzar, l’aperitiu, menjar, berenar, sopar o acompanyar qualsevol esdeveniment constitueix una experiència única en qualsevol moment del dia, cada dia de l’any i amb la tranquil·litat i satisfacció, fins i tot, de poder estar bevent caves i vins ecològics.

Situat a Sant Sadurní d’Anoia, la capital del cava, aquest celler representa una gran aposta per la distinció amb una gamma de caves i vins molt exclusiva heretada de l’esforç i el coneixement de cinc generacions.

Beure un Canals&Munné és beure un excel·lent suc de raïm, deixat reposar diversos anys a les caves per aconseguir una bombolla excel·lent, gairebé perfecta. No en va, les llargues criances són la gran especialitat de la casa i tots els seus caves. De fet, han estat reconeguts per distingits premis, tant a escala nacional com internacional, i han obtingut altes puntuacions en guies de tot el món, a més d’aconseguir, entre altres guardons, la medalla d’or a la qualitat. Estan qualificats pel Consell Regulador del Cava com a caves reserva o gran reserva.

Cava Nova.

VISITA A LES CAVES: UNA EXCURSIÓ ON EL CAVA, 
LA GASTRONOMIA I LA CULTURA SÓN PROTAGONISTES

Una visita enològica guiada i comentada a la Cava Nova permet descobrir, en una hora, els seus més de 100 anys d’història i convertir-nos en enòlegs per un dia amb 3 degustacions d’un cava Reserva i un Gran Reserva, més un pica-pica que finalitza amb un menjar típic català al Gran Centre d’oci (Cava Vella), situada al centre de Sant Sadurní d’Anoia, dotat de 7 menjadors, una espectacular barbacoa i un original parc infantil perquè els nens es diverteixin sols.

Cava Vella.

stats