Publicitat
Publicitat

Alumnes de Columbia recull diners perquè un professor no tuitegi

Volen que Sree Sreenivasan estigui desconnectat un dia de les xarxes socials

Sree Sreenivasan és un professor de periodisme de la Universitat nord-americana de Columbia. És conegut per ser un addicte a les xarxes socials. Hi explica tota la seva vida, i està considerada una de les 35 persones més influents en el camp dels mitjans 2.0.

Diumenge a la matinada, per exemple, va ser una de les persones que recollia i difonia tot allò relacionat amb l'atac dels Estats Units a la casa d'Ossama Bin Laden.

Ara els seus alumnes es proposen que durant tot un dia no es connecti a cap xarxa social. Segons recull Mediashift, per aconseguir-ho, necessiten que almenys 200 persones facin una aportació d'almenys cinc dòlars a la causa. En total, doncs, si s'aconsegueixen mil dòlars intentarà aquesta fita. Els diners, però, no seran per a ell, sinó que es destinaran a beques per estudiants i al terratrèmol del Japó.

Però aconseguirà Sreenivasan aquesta fita? En principi, aquest dijous, 5 de maig, és el dia que tenen previst 'silenciar-lo' de la xarxa. No podrà accedir -o almenys deixar-hi evidències publicant contingut- a Twitter, Facebook, Linkedin o Posterous, i també té prohibit apuntar-se a cap altra plataforma. Caldrà vigilar-lo de prop per confirmar si és capaç de fer-ho.

 

Més continguts de