Publicitat
Publicitat

Facebook llança una plataforma de vídeo a cavall entre YouTube i Netflix

Per ara, la secció, que formarà part de la xarxa social, només estarà disponible per a un nombre petit d'usuaris

Facebook ha anunciat aquest dijous el llançament de Watch, una plataforma de vídeo dins la xarxa social on es guardaran totes les gravacions dels usuaris, i on a més apareixeran gravacions en directe i continguts propis, com ara series. Amb aquesta fórmula, Facebook Watch combina les possibilitats de la plataforma de vídeo de YouTube amb les opcions de canals de 'streaming' com Netflix.

Watch serà a totes les aplicacions de Facebook i televisions intel·ligents, tot i que per ara només estarà disponible per a un nombre reduït d'usuaris als Estats Units, segons ha assenyalat el fundador de la companyia, Mark Zuckerberg, al seu perfil de Facebook

"És possible repensar qualsevol experiència amb la clau de construir una comunitat. Veure un vídeo pot ser una oportunitat per compartir una experiència i fer que un grup de persones es preocupi per les mateixes coses", explica el directiu a la seva xarxa social. 

Així, des d'aquesta secció els usuaris podran accedir als vídeos que comparteixin altres usuaris, mirar els més populars de la comunitat i veure continguts originals realitzats tant per usuaris desconeguts com per artistes reconeguts. A més, es podran comentar vídeos i guardar episodis per veure'ls més endavant. 

El canal inclourà un ampli ventall de formats, des de sèries i programes amb format de 'reality' fins a comèdies o esports en directe. 

Etiquetes

Més continguts de