Publicitat
Publicitat

Ja és oficial: podràs esborrar els missatges que desitjaries no haver enviat per WhatsApp

La funció es diu "Anul·lar" i és una de les més esperades pels usuaris de l'aplicació

WhatsApp ha fet oficial una de les funcions més anhelades per milers d'usuaris amb poca traça: la funció "Anul·lar", que permetrà esborrar els missatges enviats a un contacte per error sense que els vegi, ja està disponible en versió beta i, segons la companyia, la seva arribada definitiva a l'aplicació és imminent.

La funció es podrà fer servir tant en xats grupals com individuals, i bàsicament donarà cinc minuts de marge a l'usuari per esborrar el missatge tant des del seu telèfon com des del telèfon del receptor del text. Fins ara es podien esborrar els 'whatsapps' del telèfon de l'emissor, però no del telèfon del receptor.

Per esborrar el missatge només cal mantenir pressionat el dit sobre el text. Si es fa dins els cinc minuts de marge es desplegarà un menú amb l'opció "Anul·lar". Només s'ha de polsar a sobre i confirmar que es vol esborrar el missatge. 

Ara bé, anul·lar-no no implicarà que el missatge no deixi cap rastre. El receptor rebrà una notificació que dirà "Aquest missatge ha estat anul·lat" al fil de la conversa. 

L'aplicació estarà disponible per a Android, iOS i Windows Phone. Cal tenir en compte, però, que aquesta nova opció només funcionarà si tant l'emissor com el destinatari del missatge compten amb l'última versió de WhatsApp. 

Més continguts de