Rajoy ja té pel·lícula a Facebook… tot i que potser no és la que li agradaria

Marca Blanca publica una pel·lícula amb imatges compromeses i còmiques del president espanyol

D'àlbums fotogràfics de les nostres vides n'hi ha hagut sempre, però, amb la possibilitat d'afegir-hi una banda sonora, Facebook ha revitalitzat aquest clàssic. Avui, als milers de 'films' sobre ciutadans anònims que hi ha a la xarxa se n'ha afegit un de nou: el que recopila, en unes poques imatges, alguns dels moments més significatius de la vida recent de Mariano Rajoy.

El vídeo, realitzat per Marca Blanca – un grup que realitza vídeos humorístics–, no és probablement el que Rajoy voldria compartir a la xarxa. La successió d'imatges i portades del que va ser ministre primer, cap de l'oposició després i finalment president resulta probablement incòmoda per a un Rajoy que va compartir balcó d'ajuntament amb Francisco Camps, va donar la cara per Bárcenas i va prometre que, un cop fos president, l'atur desapareixeria d'Espanya.

El recull està fet amb imatges que, tot i ser humorístiques, són reals i no han estat manipulades. Això sí, la selecció busca posar contra les cordes el personatge –remarcant contradiccions com la de la lluita contra l'atur– i burxar en els aspectes més còmics –com fotos on se'l veu fent ganyotes–. Per si en quedava cap dubte, el vídeo s'acaba amb un gran polze apuntant cap avall... El 'dislike' de Marca Blanca al president espanyol.