Ningú vol ser el pare del 'Gangnam Style' de Sabadell: la idea va ser de l'Ajuntament o no?

El 'Diari de Sabadell' assegura que el polèmic vídeo per promocionar el comerç local va ser encarregat pel consistori i que l'àudio es va enregistrar a l'emissora municipal. L'alcalde ho nega

Ara
2 min

BarcelonaEl polèmic vídeo 'Compra en Sabadell' estaria "inspirat" i "instigat" pel regidor de Comerç de l'Ajuntament de Sabadell, Carles Bosch. Així ho ha assegurat aquest dimarts el periodista del 'Diari de Sabadell' Víctor Colomer en una doble pàgina. Tot i les crítiques que ha rebut a les xarxes socials i entre els comerciants, el vídeo, una versió del 'Gangnam Style' del raper sud-coreà Psy, es va fer "molt seriosament", amb la intenció de "fer oblidar la crisi" i promocionar el comerç local.

Segons el 'Diari de Sabadell', el vídeo el va enregistrar i penjar a YouTube Jordi Bosch, el germà del regidor. L'àudio es va gravar a l'emissora municipal Ràdio Sabadell.

'Compra en Sabadell' ja ha aconseguit en poques hores més de 119.000 visites a internet. Al vídeo, el cantant Luis Casado, un jove que "toca flamenc amb guitarra a 'nivell usuari' a casa seva" però que "mai no havia cantat fins ara", apareix amb un cor de gent al darrere ballant la famosa coreografia del 'Gangnam Style'. La "lletrista i coreògrafa" és una perruquera de la ciutat que es diu Anna Llorente. Segons Víctor Colomer, Llorente assegura que van fer el vídeo en castellà "perquè ho entengués tot el món".

La versió del diari local topa amb la que ha donat l'alcalde de Sabadell, Joan Carles Sànchez. Sànchez nega que l'Ajuntament estigui al darrere de la iniciativa. "Sembla que surt d'uns veïns i comerciants del nord de la ciutat", ha dit a Twitter.

Fonts municipals, asseguren a 'El Periódico' que el regidor de Comerç estava al corrent de la iniciativa "ciutadana" i que els veïns van demanar permís per enregistrar l'àudio a l'emissora municipal, però que en cap cas la iniciativa surt de l'Ajuntament.

El 'Diari de Sabadell' assegura, però, que els veïns estan "emprenyats" amb el consistori perquè "els obliga a dir que no hi té res a veure, quan en va ser l'instigador".

El 'Compra a Sabadell' ha resultat tan polèmic que per les xarxes ha circulat el rumor que la iniciativa no ha nascut realment a la ciutat, sinó a Terrassa, l'eterna rival.

stats