WhatsApp prepara un triple 'check' per confirmar que els missatges s'han llegit

El servei de missatgeria encara no ha fet públic aquest canvi, però podria estar disponible en la nova versió beta

WhatsApp està estudiant implementar un triple 'check' que indicaria a l'usuari emissor que el seu missatge ha sigut llegit. Malgrat que el servei de missatgeria instantània encara no ha fet oficial aquest canvi, ha tret una última versió beta a la qual han tingut accés uns quants usuaris i que confirmaria les proves que està fent WhatsApp.

La funció encara no està activada en les versions accessibles més actualitzades, però les webs especialitzades en tecnologia ja avancen que aquest nou 'check' podria ser o bé una tercera titlla o bé que la segona canviaria del color verd al blau quan el receptor llegeixi el missatge.

No és la primera vegada que les titlles de WhatsApp generen confusió. La xarxa social ja va haver d'aclarir, fa un parell d'anys, que el 'doble check' només indicava que el dispositiu de l'usuari receptor havia rebut el missatge:El rebombori arran de la confusió va ser tan considerable que fins i tot se'n va fer un curtmetratge que va ser finalista al Notodofilmfest.


WhatsApp també podria implementar, en l'última versió, la possibilitat de canviar la mida de la font des del menú de configuració.

Aquesta informació s'ha fet pública uns dies després que un usuari de Twitter, que sembla que participava en la traducció del software a l'italià, fes una piulada que va començar a escampar el rumor.

En la publicació deia que li havien enviat per traduir la frase "read by" [llegit per].


Més continguts de