Primavera a Ponent: esclat d’itineraris onírics

Teatre, ecoturisme, art i cultura, molta cultura, en la secció mensual Silvinaction, rèplica del blog (silvinaction.cat) que duu el mateix nom

Pelegrinatge teatral de proximitat

Fugir de tot el que resulta convencional ens ajuda a sentir-nos intensament vius. Una de les claus per aconseguir-ho és participar en noves activitats. I si aquestes activitats tenen un punt subversiu, l’experiència encara esdevé més enèrgica, més plaent, més plena.

Hors Lits Lleida és una proposta escènica de petit format no comercial i sense ànim de lucre, ideal per trencar amb la rutina teatral.

La sisena edició d’Hors Lits oferirà un itinerari en grups reduïts amb guia per quatre espais privats, cedits gràcies a la generositat dels seus amfitrions. Íntims Produccions, Tan Lluny, Aina de Cos i la Cia. La Rueda presentaran tastos multidisciplinaris artístics de qualitat.

Una ruta teatral alternativa que enriquirà tot els que tinguin inquietuds culturals.

Tresors naturals de Ponent

La natura, frisosa per esmunyir-se de la letargia de l’hivern, esclata amb colors i perfums arreu amb la flamant primavera. Aquest fet activa la nostra fam per gaudir-ne.

Espais Naturals de Ponent és una iniciativa que va sorgir per aportar valor a les àrees naturals del nostre territori i promoure l’ecoturisme. Ponent és una zona paisatgística singular i diversa. Un atractiu que sovint desconeixem o no estimem prou.

Fins al desembre del 2019, Espais Naturals de Ponent ens proposa una extensa gamma d’activitats culturals, esportives i de descoberta dels valors naturals i del patrimoni històric, pensades per a tothom.

Els ENP ofereixen menús idonis per sadollar la nostra gana de natura.

Somnis entre vinyes

Perseguir i creure en els nostres somnis és tot un repte. Cal donar-ho tot perquè esdevinguin tangibles. La Vinya dels Artistes és un somni de Josep Guinovart fet realitat i un indret singular on vi i oli van de bracet amb l’art.

La Vinya dels Artistes convida cada any un artista de renom perquè creï una obra que deixi la seva empremta sobre el terreny. A més, enguany s’hi incorporarà l’obra d’una artista europea que s’inaugurarà a l’estiu.

Passejar entre els ceps de la Vinya dels Artistes és un plaer sorprenent. Les escultures i instal·lacions de gran magnitud d’artistes com el gran Joan Brossa es converteixen en un veritable museu a l’aire lliure.

La Vinya dels Artistes és el paratge on els somnis inspiren l’art.

El + vist

El + comentat