CULTURA
Terres de Lleida 29/08/2023

Cervera torna a invocar el Mascle Cabró

Cervera torna a invocar el Mascle Cabró

ARA
1 min
Escorreguda del Mascle Cabró durant l’Aquelarre 2023.

CerveraEl foc, les exhibicions aèries i les estructures mòbils que invoquen l’infern del clàssic literari Divina Comèdia van ser els protagonistes de la 45a edició de l’Aquelarre de Cervera dissabte. Malgrat algunes gotes de pluja i les obres de millora que s’estan executant als principals escenaris de la festa, el públic es va endinsar en un viatge diabòlic amb figures malèfiques que va culminar amb l’aparició del Mascle Cabró i la seva gran escorreguda.

L’espectacle va comptar amb uns 200 actors que van donar vida als diferents personatges i les figures mòbils gegants. A més, durant la nit es van cremar uns 350 quilos de material pirotècnic.

La regidora de l’Aquelarre de Cervera, Carolina Garcia, va reconèixer que la pluja a la capital de la Segarra els va “sorprendre” i que és un factor que va fer minvar l’afluència de persones a la festa. Malgrat tot, la Paeria de Cervera calcula que unes 30.000 persones van passar per la capital de la Segarra entre l’espectacle principal, els concerts i les activitats complementàries, com la Fira del Gran Boc, una de les fires esotèriques més importants del sud d’Europa.e

stats